EST News - Jurnalism.

Montreal


Exclusiv EST NewsMontrealQuebec

Vânzările de case sunt în creştere la Montreal

După reluarea activităţii imobiliare în luna mai, odată cu suspendarea restricţiilor impuse ca urmare a pandemiei, piaţa imobiliară din Montreal a avut un răspuns foarte surprinzător. Numărul de vânzări şi preţul mediu al proprietăţilor sunt în creştere, dar numărul noilor listări şi timpul de vânzare scad.
Marius Man

CanadaMontrealQuebec

Românii din Canada care merg în ţară intră direct în izolare, timp de 14 zile

Ambasada României la Ottawa comunică faptul că, la 23 iunie, a fost actualizată lista statelor din care cetăţenii români se pot reîntoarce în ţară fără a fi obligaţi să intre imediat în izolare/carantină, împreună cu membrii familiilor şi apropiaţii lor cu care intră în contact.
EST News

CanadaMontrealSport

Amintiri olimpice: Nadia sau prenumele unei generaţii canadiene

Nu departe de „orhideea chinezească” răsărită în mijlocul Montrealului („Quartier chinois”) dai peste bulevardul René-Lévesque, botezat după numele jurnalistului ajuns premier al Québecului. În luna iulie a anului 2016, pe „500 René-Lévesque Ouest”, adică în faţa Casei Olimpice canadiene, am văzut ceea ce nu-mi imaginam: mii de oameni veniţi să o aclame pe Nadia Comăneci (foto – încadrată de soţul său, Bart Conner şi de înotătoarea Annie Pelletier).
George Radulescu

CanadaMontrealSport

Amintirea unui mare succes: româncele au învins Canada la Montreal

Se întâmpla în aprilie 2015, la început de primăvară quebecheză. Echipa de FedCup a României, fără Simona Halep în componenţă, învingea reprezentativă similară a Canadei, cu Eugenie Bouchard pe post de vedetă.
EST News

MontrealPoze tari

Concert rock “homage” Montreal

George Radulescu

MontrealPoze tari

Salonul Auto Montréal 2019

George Radulescu