EST News - Jurnalism.

Despre noi

Doi oameni cu preocupări atât de diferite, dar cu pasiuni comune, pot schimba percepţii în jurul lor. Asta vrem, fără a cere nimănui să ni se alăture. E simplu : ne-am născut deja, fără voia noastră, într-o lume diferită de aceea pe care am părăsit-o brutal în 2020. A fost ca un accident cosmic. Ce păstrăm însă din « lumea veche »?

Asta-i întrebarea pe care noi, jurnalistul şi IT-istul, am aruncat-o, ca pe o mănuşă de box, “copiilor noii orânduiri”. Nouă ne plac informaţia de calitate, nopţile cu discuţii deştepte, cafeaua bună şi oamenii cumsecade. Detestăm prostia şi mârlănismul care, deseori, merg mână-n mână. Suntem necruţători cu aceste specii care, ne place sau nu, au trecut odată cu noi frontiera « lumii noi ».

Aşadar, vă propunem un spaţiu cât se poate de real, unde să vă izolaţi atunci când v-aţi săturat de şabloane sau când aţi obosit, pur şi simplu. Atunci când vreţi să gândiţi limpede, departe de « proletarii mânioşi » şi atotştiutori. Noi nu vă dăm răspunsuri, noi vă dăm dileme. Bun venit în « lumea nouă »!