EST News - Jurnalism.

Poze tari


Poze tari

Toamna românească şi cea canadiană, în imagini

Dacă ne ridicăm ochii din “telefoanele inteligente”, care ne hrănesc iluziile, vom descoperi frumuseţea lumii, dincolo de spaime, nelinişti şi manipulări.
EST News

Poze tari

Spectacol pe cerul României

Sute de oameni, copii și adulți, au ieşit la început de săptămână să privească cerul Bucureştilor, brăzdat de aeronave ale Forțelor Aeriene Române. A fost Ziua Aviației, care coincide în fiecare an cu praznicul creştin al Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul celor care-şi apără ţara din înălţimi.
EST News

Poze tariViața de zi cu zi

Umorul de pandemie sau supravieţuirea prin râs

„Legenda spune că dacă eşti trimis la magazin pe timpul ăsta, nu eşti favoritul familiei”. O glumă ieşită parcă din întunecaţii ani `80 ai secolului trecut, atunci când oricine trăgea cu ochiul după „Cortina de fier” putea vedea cozi la care ultimii 50 de oameni nici nu ştiau „ce se dă”.
EST News

Poze tari

Expoziție de Halloween în Las Vegas

Americanii trăiesc intens Halloween-ul în fiecare an şi îşi dau frâu liber imaginaţiei. Morbide, ce-i drept, însă în egală măsură amuzantă pentru cei care privesc cu relaxare fenomenul.
Marina Negoescu

Poze tari

Nunta Punjabi şi simfonia culorilor

Punjabi reprezintă una dintre cele mai vechi culturi ale lumii, avându-şi originea atât pe teritoriul statului indian Punjab, cât şi în zona Pakistanului.
Marina Negoescu

MontrealPoze tari

Concert rock “homage” Montreal

George Radulescu

MontrealPoze tari

Salonul Auto Montréal 2019

George Radulescu